top of page

QUÈ ÉS EL QHHT?

 

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) és una tècnica desenvolupada per la hipnotista regressiva i autora americana Dolores Cannon fa més de 45 anys. És un viatge a la teva consciència on podràs trobar les respostes i sanacions en tu mateix mitjançant un estat hipnòtic de relaxació profunda.

 

Són moltes les raons que et poden portar a fer una sessió QHHT: pors, ràbia, problemes de salut, relacionals i / o mentals, estrès, addiccions, claredat en el teu camí, curiositat...

 

Molts dels nostres problemes físics i personals tenen un origen emocional. Només cal estirar el fil fins a trobar el nus per desfer-lo. Això és el que aconsegueix la tècnica QHHT: ajudar-te a entendre què et passa perquè el problema s'esvaeixi.

 

Tots tenim les respostes i les solucions. És tan simple com sona. El que passa és que hi hem posat capes i capes, i ens hi hem enterrat. Per això, de vegades, resulta tan difícil treure-les a la llum.

 

 

Què és exactament l'estat hipnòtic que utiliza la QHHT?  Cap a on em portarà?

 

L'estat hipnòtic cap a on et guiaré es diu també estat Theta. És un estat natural pel qual passes, com a mínim, dues vegades al dia: just abans de dormir i just abans de despertar. I és en aquest estat on tu naturalment trobaràs les respostes.

 

Durant aquest estat profund de relaxació, et guiaré a través d'esdeveniments passats de les teves vides anteriors i / o vida present o experiències de la teva ànima. Si no creus en l'existència de vides passades o en dubtes, no et preocupis, en pots dir “històries”. A mi m'agrada anomenar-les “rondalles amb moralitat”. Veuràs com aquestes vides, moralitats o històries estaran relacionades amb la teva vida actual i amb la llista de preguntes. Ens portaran al lloc i al temps més apropiat per a tu en aquest moment concret de la teva vida. Per a mi és sempre una sorpresa fascinant, ja que en començar la sessió mai no sé on anirem a parar.

 

Posteriorment, passarem al Jo Superior. Aquesta, segons la meva opinió, és la part més interessant. A mi m'agrada dir-ne el "Jo que ho sap tot". És una experiència meravellosa en la qual, amb molt d'amor i respecte, es donaran respostes a les teves preguntes perquè puguis entendre, sanar  i continuar la teva vida amb ple coneixement de les limitacions que, fins aquest moment, t’impedien viure una vida plena.

 

És important que entenguis que les respostes seran les apropiades al teu estat i moment de consciència actual. També vull deixar clar que tu, i només tu, tindràs el control de la sessió. Jo ni guareixo ni sano a ningú; només et guiaré perquè puguis arribar a l'estat de relaxació on es troben les respostes a les teves preguntes.

 

El QHHT no té contraindicacions. Aquesta tècnica s'ha practicat durant més de 40 anys amb resultats meravellosos.

 

Què succeeix durant la sessió?

 

Primer passarem temps coneixent-nos. Parlarem sobre el viatge de la teva vida, sobre les persones / fets que l’han marcat i sobre les raons que t'han portat a provar aquesta experiència. T’explicaré com n’és de fàcil entrar en un estat profund de relaxació, on et deixaràs guiar cap a aquesta increïble vivència. Si encara tens dubtes o preguntes, aquest serà el moment de parlar-ne.

 

Posteriorment revisarem la llista de preguntes. És important que jo les entengui bé i en el context corresponent. 

 

Després d'haver compartit les teves experiències personals procedirem amb la hipnosi. Normalment t’acompanyo a 2 o 3 vides passades per, posteriorment, passar al Jo Superior. Et recordo que seràs tu, en un estat de consciència més elevat, qui donarà resposta a les teves preguntes. Enregistraré la sessió per a tu amb la finalitat que l'escoltis posteriorment. És molt important, per no dir imprescindible, que escoltis l'àudio després de la sessió.

 

Finalment, quan hagis sortit de l'estat hipnòtic, parlarem sobre la sessió i revisarem les respostes de la teva llista de preguntes.

Què es Català

COM PREPARAR LA TEVA SESSIÓ

* El dia de la teva cita vindràs amb la llista de preguntes que t'agradaria fer al teu Jo Superior. Et recomano que facis 2 llistes; una relativa a la teva salut i una altra als temes personals / relacionals.

Tot tipus de preguntes són oportunes: problemes de salut, addiccions, relacions conflictives o d'amor amb els més propers, curiositats, els teus projectes, fins i tot preguntes sobre els teus fills, la parella, els pares… Recorda jo no et jutjaré i tot el que es digui durant la sessió quedarà entre nosaltres.

 

* Si medites, fes una meditació al matí el dia de la teva cita, això t'ajudarà a calmar la teva ment. Si no medites, fes alguna activitat que t'ajudi relaxar-te com caminar, escoltar música, nedar... És important que vinguis descansat.

 

* La teva intenció és clau per el bon desenvolupament de la sessió. Un cop has pres la decisió de fer una sessió d'hipnosi regressiva quàntica, tot al teu voltant comença a connectar-se amb la finalitat que tinguis una comunicació clara i fluida amb el teu Jo Superior. Dies abans de la sessió repeteix la frase diverses vegades al dia: "Tinc una comunicació fluida i natural amb el meu Jo Superior.

 

* La nit anterior i el dia de la teva cita evita prendre begudes excitants i alcohol.

 

* La sessió pot durar entre 5 i 8 hores. Si us plau no facis plans per a aquest dia; dedica'l enterament a l'experiència. Aquest dia és per a tu, així que, ni tu ni jo, no tindrem presses.

 

* Esmorza bé, però evita menjar aliments que et facin sentir pesat abans de la sessió.

 

* La sessió és privada. A l'habitació només hi serem tu i jo.

 

* Si fem la sessió al teu domicili, tingues en compte que només hi serem tu i jo, a l'habitació. Ha de ser un lloc sense massa sorolls. Necessitaràs un llit en una habitació en penombra i un llum, amb una llum tènue, per poder llegir la llista de preguntes i fer anotacions.

 

* Porta un llapis o clau usb perquè et pugui gravar la teva sessió. En el cas que no en tinguis cap, no et preocupis: t'enviaré la gravació per Wetransfer.

 

 

Desitjo, de tot cor, que gaudeixis d'aquest viatge tant com jo gaudeixo acompanyant-t’hi.

REGRESSIONS GRUPALS

 

Durant les regressions grupals guiaré el grup perquè el subconscient o el Jo Superior de cada participant ens proveeixi imatges d'una vida passada així com el missatge / regal del seu guia. És una gran oportunitat per amenitzar esdeveniments, reunions i ocasions especials.

 

Qualsevol persona pot gaudir d'aquesta experiència, només cal de relaxar-se i permetre que les imatges se succeeixin.

 

La sessió dura aproximadament 2 hores i mitja.

 

           Part 1 - Regressió Vida Passada

Visitaràs 3 moments importants d'una vida passada així com l'últim dia d'aquesta vida. Seràs un observador d'aquesta experiència, sense sentir símptomes físics o emocionals.

 

          Part 2 - Coneix el teu guia

Durant aquesta segona part, coneixeràs el teu guia espiritual del qual rebràs un missatge i un regal ple de significat.

 

Si ho desitgesi podràs compartir la steva experiència.

 

Com preparar CAT
Grupals CAT
bottom of page