top of page

Hola! Sóc la Sara. Vaig néixer a Barcelona i durant 20 anys vaig viure a San Francisco, Florència, Madrid i Brussel·les. Paradoxes de la vida, vaig trobar la meva llar a tot just 100 quilòmetres de la meva ciutat natal, a Girona, enmig d'un bosc d'alzines i amb vistes a una ermita.

 

Durant tot aquest temps vaig estudiar per passió Història de l'art, vaig trobar un company de viatge gairebé perfecte ;-) amb el qual vam tenir 2 mestres i vam anar augmentat la família amb diversos amics peluts de quatre potes. I encara que tot semblava perfecte, seguia pensant que ser nòmada, mare, esposa i treballadora no em definia.

 

El 2014 vaig rebre un gran regal, i espontàniament vaig començar a veure el món d'una manera diferent. Vaig entendre que les cartes que ens han tocat en aquesta vida són simplement les perfectes. La vida és una escola i tot té un ordre. Vaig aprendre a estimar-me i respectar-me cada dia una mica més.

 

La meva set de coneixement consciencial es va fer més i més gran. I llavors, quan vaig deixar de buscar per donar espai a la trobada, la màgia es va esdevenir. Tot el que havia llegit, après i escoltat va començar a baixar de la ment al cor i la vida es va omplir de regals, entre ells les canalitzacions i la hipnosi.

 

Vaig cursar psicologia, em vaig certificar a l'escola d'hipnosi regressiva QHHT de Dolores Cannon, hipnosis ericksoniana, PNL i vaig estudiar diferents tècniques de grans mestres. Amb aquestes eines serà un honor acompanyar-te perquè et coneguis millor, i guiar-te perquè facis conscient l'inconscient i així curar-te físicament, emocionalment i espiritualment.

 

Gràcies pel teu temps.

Un llibre:            Matar a un rossinyol de Harper Lee

Una cançó:       "Gypsy" de Fleetwood Mac

Una pel.lícula:  Sideways 

Un mantra:        Demana i se us donarà;

                             cerqueu, i trobareu;

                             truqueu i se us obrirà (M.7:7-11)

Una passió:        L'acompanyament i l'escolta

Un moment:      Qualsevol alba

Un somriure:     El de la meva filla Emma

bottom of page